Arctic Kids Beachcamp – for de mellom 6-12 år

Kom å bli med å årets kuleste Beachcamp, med mestring og glede i hele fire helger!

Arcic Kids har i sommer sin helt egen Beachcamp plassert på Øyran i Skjomen, med nærhet til elv og sjø. Her legges det til rette for både vann- og strand- og landaktiviteter.

Arctic Kids Beachcamp i fire helger
Arctic Kids Beachcamp vil være åpent fire helger, fredag og søndag, fra 9.juli til 1.august, fra kl 14.00-18.00. Inngang til Arctic Kids Beachcamp må forhåndsbestilles og billetter vil gjelde per dag Beachcampen er åpen. Arctic Kids Beachcamp er for de mellom 6-12 år.

Vi skal legge til rette for magiske opplevelser som gir barna mestring og glede. Hver fredag og søndag er er det lagt til rette for følgende aktiviteter for de som har kjøpt inngang til Beachcampen:

  • Teste balansen på SUP
  • Padle i kano
  • Hoppe på trampoline i vann
  • Vi har også en egen chillout-sone med solstoler og beach-musikk,
  • Det er lagt til rette for strandaktiviteter som strandvolley, strandfotball, kubb mm
  • Det vil være servering av Arctic Kids meny inkludert i prisen til barn.

Hver helg har også noen tilleggsaktiviteter som vil variere noe fra hver helg. Det er begrenset antall plasser på noen tilleggsaktiviteter og disse må derfor forhåndsbestilles. Når du bestiller billett til Beachcampen bestiller du til den spesifikke datoen du ønsker inngang til.
Arctic Kids Challenge

Arctic Kids Challenge
Fredager og søndager kl 1700 arrangerer vi Arctic Kids Challenge for de mellom 6 og 12 år. Her vil deltakerne få testet sin egen prestasjon sammen med en annen deltaker. I ren Mesternes Mester stil vil oppgavene være både utfordrende og morsomme. Under trygge forhold kan vi røpe at man skal bevege seg på havet, på land, løse oppgaver og vise litt styrke. Alle som deltar, får en flott premie og kan kalle seg Arctic Kids mester. Påmelding på Beachcampen.

Fredag 9.juli og Søndag 11.juli – Bestill billett her

Akrobatikk og beach-klovner
Fredag 9. juli Kl 1700 kommer Sirkusdirektøren Blyfe med et stykke fra hennes eminente sommerturné. Hun har med seg sin sidekick Nanne, den stakkars svenske klovnen, som visstnok er flink når han får det til. I showet vil dere oppleve spenning, akrobatikk, sjonglering og magi. Kanskje til og med se det farlige, men godt trente sirkusdyret, canis ballongus.

Fisketurer
Fredag og søndag blir det spennende fisketurer med Ofoten Kystlag. Først blir vi hentet i mindre båter og tar turen til Forsheim. Her starter fisketuren i en helt ekte fiskeskøyte. Alt av nødvendig utstyr og hjelp er inkludert. Hvem får den største fisken? Begrenset antall plasser, plass må forhåndsbestilles.

Fredag 16.juli og Søndag 18.juli – Bestill billett her

Golf
Fredag og søndag kan barna få lære og teste seg på golfbanen i Skjomen. Golf er en sport som både er teknisk, fysisk og ikke minst krever presisjon og konsentrasjon. Sammen med en dyktig instruktør lærer vi de grunnleggende slag og teknikker på en morsom måte. Direkte påmelding på Beachcampen for deltakelse på Golf-aktivitet. Man må ha inngangsbillett til Beachcampen for å delta på Golf-aktivitet.

Sykkelritt
Fredag og søndag arrangerer vi sykkelritt for de i alderen 6 – 12 år. Løypen går på en spennende traktorvei gjennom golfbanen og bort til Sætra. På Sætra må Kidsa løse noen oppgaver og de får servert noe godt, før turen tilbake starter. Direkte påmelding på Beachcampen for deltakelse på sykkelritt. Man må ha inngangsbillett til Beachcampen for å delta på sykkelritt. Egen sykkel og hjelm må medbringes.

Fredag 23.juli og Søndag 24.juli – Bestill billett her

Vannsport
Her blir det action både fredag 23. og søndag 25.juli. Det blir lagt opp til vannsport tilpasset barn i alderen 6-12 år med. Men profesjonell fører og dyktig instruktør er de klar til å ta barna med på kule men trygge vannsport aktiviteter. Her kan du være nybegynner eller ha prøvd før, spennende blir det uansett. Drakter og vester til utlån. Må kunne svømme. Vannsport deltakelse er begrenset antall deltakere med 12 stk per dag og tilleggskostnad på kr 50,- per barn, du bestiller da Inngang Beachcamp og Vannsport totalt 345,-

Fredag 30.juli og Søndag 1.august – Bestill billett her

Vannaktiviteter
Kom og prøv deg på forskjellige aktiviteter i sjøen. Både fredag 30.juli og søndag 1.august er det tilrettelagt for noen flotte aktivitetsdager som byr på lek og spenning i vann i trygge omgivelser. Sammen med instruktør vil du få prøve ulike aktiviteter og lære å være trygg i vannet. Alt av nødvendig utstyr tilgjengelig. For de som ønsker våtdrakt, kan det lånes. Påmelding direkte på Beachcampen.

 

Praktisk informasjon
For mer informasjon om kjøre beskrivelse,  parkering, fasiliteter etc kan du lese om det her.

Alle billetter og inngang til Beachcampen må forhåndsbestilles online. Billett kan ikke kjøpes på stedet.

 

 

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner
Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere:
Bidragsytere: