Arctic Teens Beachcamp – for de mellom 12-16 år

Nytt for i år er vårt helt eget Arctic Teens konsept med Beachcamp og aktiviteter for de mellom 12-16 år.

Alle aktiviteter innenfor Arctic Teens konseptet er tilpasset målgruppen mellom 12-16 år. Her skal vi gi ungdommen de kuleste og råeste opplevelsene. Samtidig legger vi til rette for opplevelser i trygge rammer, men på ungdommens premisser.

Deltakelsen skal, om ønskelig, kunne gjennomføres uten foreldre til stede og aktivitetene skal være så råkule at ingen ønsker å gå glipp av dem. Hva med vannski, vannballer, strand-volley, strand-fotball? Golf, kano, fiske og terrengsykling.

Arctic Teens Aktiviteter
Under billetter og program er alle aktiviteter som er tilpasset for Arctic Teens stemplet med vår helt egen Arctic Teens emoji. Aktivitetene skal være tilpasset målgruppen 12-16 år og vil gjennomføres i hele Narvikregionen i perioden 9.juli – 8.august. Oversikt over alle aktivitetene finner du her.

Arctic Teens Beachcamp
Arctic Teens Beachcamp arrangeres hver lørdag i perioden 10.-31.juli i Skjomen, åpent fra kl 14.00-18.00. Les mer om festivalområdet her. Beachcampen er plassert på Øyran i Skjomen. Her skal vi i løpet av fire lørdager i sommer legge til rette for at teensa skal få delta på kule, spennende og magiske opplevelser som gir de minner for livet. Hver lørdag vil man kunne:

  • teste balansen på SUP
  • padle i kano
  • hoppe på trampoline i vann
  • Henge i vår egen chillout-sone med solstoler og beach-musikk
  • Benytte seg at ulike strandaktiviteter; beachvolley, kubb, strandfotball mm
  • Få servert mat fra vår egen Arctic Kids meny som er inkludert i inngangsprisen

Hver lørdag har også sitt eget tema, der aktiviteter vil variere noe fra hver helg. Billett til hver lørdag må forhåndsbestilles og noen aktiviteter, som fisketur, paintball, free ride og *vannsport må legges inn som en tilleggsbestilling for den spesifikke datoen. Når du bestiller billett til Beachcampen bestiller du til den spesifikke datoen du ønsker inngang til.

Arctic Teens Challenge
Hver lørdag kl 1700 arrangerer vi Arctic Teens Challenge på Beachcampen for de mellom 12 og 16 år. Her vil deltakerne konkurrere som lag mot andre lag der samarbeid, styrke, hurtighet og utholdenhet vil avgjøre om akkurat dit lag vinner. Utstyr som SUP brett og kano må håndteres med teknikk og hurtighet, en stasjon i vannet må passeres og styrke og snarrådighet på land blir viktig. Det lag som håndterer alt dette på kortest mulig tid, vinner Arctic Teens Challenge og innkasserer førstepremien denne lørdagen.

Finale-helg
Lørdagen 31. juli møtes vinnerne fra alle lørdagene til finale.  Siste sjanse for å kvalifisere seg er kl 15.00 lørdag 31. juli, finalen går kl 17.00.
Her skal årets Arctic Teens Challenge team 2021 kåres. Vinnerlaget kan glede seg til en flott premie!

Lørdag 10.juli – Bestill billett her
I tillegg til alle vannaktiviteter og strandaktiviteter som man kan oppleve hver helg på Beachcampen kan man lørdag 10.juli også delta på følgende:

Fisketur
Spennende fisketurer med Ofoten Kystlag. Først blir vi hentet i mindre båter og tar turen til Forsheim. Her starter fisketuren i en helt ekte fiskeskøyte. Alt av nødvendig utstyr og hjelp er inkludert. Hvem får den største fisken? Maks antall 12 stk, må forhåndsbestilles sammen med inngangsbillett til Beachcampen. Kan ikke kombineres med deltakelse på Paintball og Free Ride.

Paintball
Har du lyst på litt ekstra action? Paintball er en morsom, spennende og tøff aktivitet for de over 12 år. Aktiviteten går ut på at to lag kjemper mot hverandre. Alle deltakerne får utdelt en markør som skyter malingskuler også er det om å gjøre å treffe spillerne på motsatt lag. Aktiviteten foregår i skogen. For deltakere under 18 år må foresatte skriver under samtykkeerklæring. Begrenset antall deltarkere. Kan ikke kombineres med deltakelse på Fisketur og Free Ride.

Lørdag 17.juli – Bestill billett her
I tillegg til alle vannaktiviteter og strandaktiviteter som man kan oppleve hver helg på Beachcampen kan man lørdag 17.juli også delta på følgende:

Golf
Golf er en sport som både er teknisk, fysisk og ikke minst krever presisjon og konsentrasjon. Sammen med en dyktig instruktør lærer vi de grunnleggende slag og teknikker på en morsom måte.
Oppmøte på Beach Campen direkte påmelding til golf.

Lørdag 24.juli – Bestill billett her
I tillegg til alle vannaktiviteter og strandaktiviteter som man kan oppleve hver helg på Beachcampen kan man lørdag 24.juli også delta på følgende:

Vannsport
Vil du prøve vannski, wakeboard eller trick ski, ja da er Skjomen stedet denne helgen! Supertøff vannskibåt med profesjonell fører og dyktig instruktør er klar til å lære dere alle triksene. Her kan du være nybegynner eller ha prøvd før, spennende blir det uansett. Drakter og vester til utlån. Du må kunne svømme. Maks antall er 12 stk, tilleggspris på kr 50,- per stk og må forhåndsbestilles sammen med inngangsbillett til Beachcampen.

Lørdag 31.juli – Bestill billett her
I tillegg til alle vannaktiviteter og strandaktiviteter som man kan oppleve hver helg på Beachcampen kan man lørdag 31.juli også delta på følgende:

Finale i Arctic Teens Challenge
Kl 1500 er siste sjanse for å kvalifisere seg til finalen
Kl 1700 arrangeres den store finalen i Arctic Teens Challenge mellom 4 lag. Her blir det spenning til siste slutt både for publikum og deltakere.

NB! Det er begrenset antall billetter og alle må av smittevernhensyn forhåndsbestilles. Ingen billetter kan kjøpes på plass.

 

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner
Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere:
Bidragsytere: