Arctic Teens for de mellom 12-16 år

Nytt for i år er vårt helt eget Arctic Teens konsept med Beachcamp og aktiviteter for de mellom 12-16 år.

Alle aktiviteter innenfor Arctic Teens konseptet er tilpasset målgruppen mellom 12-16 år. Her skal vi gi ungdommen de kuleste og råeste opplevelsene. Samtidig legger vi til rette for opplevelser i trygge rammer, men på ungdommens premisser.

Deltakelsen skal om ønskelig gjennomføres uten foreldre til stede og aktivitetene skal være så råkule at ingen ønsker å gå glipp av dem. Hva med vannski, vannballer, strand-volley, strand-fotball? Kajakk, kano, fiske og terrengsykling. Alt dette med en kul DJ som lager den perfekte stemingen.

Arctic Teens Beachcamp
Arctic Teens Beachcamp arrangeres hver lørdag i perioden 10.-31.juli i Skjomen. Les mer om festivalområdet her. Hver lørdag har sitt tema. Les mer om de ulike temaene her.

Arctic Teens Aktiviteter
Under billetter og program er alle aktiviteter som er tilpasset for Arctic Teens stemplet med vår helt egen Arctic Teens emoji. Aktivitetene skal være tilpasset målgruppen 12-16 år og vil gjennomføres i hele Narvikregionen i perioden 9.juli – 8.august. Oversikt over alle aktivitetene finner du her.

NB! Det er begrenset antall billetter og alle må av smittevernhensyn forhåndsbestilles. Ingen billetter kan kjøpes på plass.

 

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner