Årets festivalområde blir i Skjomen

Skjomen - det perfekte stedet for både strand-, vann- og landaktivitet.

Skjomen er en fjordarm ca 40 km sør for Narvik, en gang omtalt som Norges vakreste dal med høye granittfjell og et mikroklima som er perfekt for sommeraktiviteter. Skjomfjorden er en smal fjord som starter ca en mil sør for Narvik. Fra E6 tar du av ved Skjomenbrua og kjører hele fjorden, som er ca 25 km lang. Den frodige Skjomdalen er med sine små klynger av hus og bondegårder som et lite høyfjell-landskap og en perfekt ramme for Arctic Kids Basecamp.

Arctic Kids- og Arctic Teens Beachcamp
Arctic Kids Beachcamp vil være åpent fire helger i festivalperioden, og hver helg vil ha sitt eget tema. Inngang til Arctic Kids Beachcamp og Arctic Teens Beachcamp må forhåndsbestilles og billetter vil gjelde per dag Beachcampen er åpen.

Nytt for i år er at hver lørdag vil være forbehold Arctic Teens, vårt nye konsept for de mellom 12-16 år. Les mer om Arctic Teens her. Mens fredager og søndager er for Arctic Kids mellom 6-12 år. Dette er fordi aktivitetene da kan tilpasses enda bedre til aldersgruppen slik at de får en best mulig opplevelse.

Les mer om Arctic Teens Beachcamp og bestill billett her

Les mer om Arctic Kids Beachcamp og bestill billett her

Aktiviteter og ulike temaer for hver helg
Det vil være ulike tema for hver helg, der noen av aktivitetene kun tilbys den enkelte helg, mens andre aktiviteter vil være tilgjengelig alle festival-helgene. Så fort programmet et klar for hver helg vil vi legge ut informasjon om de ulike temaene for hver helg.

Aktiviteter som du vil finne på Arctic Kids Beachcamp i Skjomen hver helg, fredag-søndag, og som er inkludert i billettprisen til Beachcampen er følgende:

 • SUP
 • Kano
 • Trampoline i vann
 • Servering av Arctic Kids Meny
 • Chillout-sone med benker, bord og beachmusikk

Annen praktisk informasjon

 • Servering
  Det vil være muligheter for kjøp av enkel servering på området.
 • Toalett fasiliteter
  Det er satt opp toalett fasiliteter
 • Kjøre beskrivelse
  Beachcampen er plassert på stranden akkurat i det stigningen mot Reinesset starter. Du tar av mot Skjomen Golfpark og forsetter mot sør-Skjomen helt til stigningen mot Reinesset, der tar du av til høyre hvor du vil se Beachcampen fra veien.
 • Parkering
  Parkering skjer på Øyran der Beachcampen foregår samt ved Skjomen Golfpark. Parkeringsvakt vil dirigere bilene til riktig parkering.

 

 

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner
Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere:
Bidragsytere: