Aktiviteter for barn og unge fortsetter som planlagt. På grunn av Corona anbefaler vi alle å lese våre anbefalinger før du booker en Arctic Kids aktivitet. Anbefalinger

Arctic Dome for Arctic kids

Arctic Dome for Arctic kids – en unik overnatting for familien

Skap minner for livet – sov under stjerner og dansende nordlys. I vår behagelige Arctic Dome er du i ett med naturen med komforten til et hotellrom.

Natta blir ikke mer arktisk enn i vår Arctic Dome. Med direkte utsyn opp mot nordlyset og stjernene på polarhimmelen får du følelsen av å legge deg til å sove ute i naturen. Er det litt vær på utsiden vil blafringen i teltduken gjøre at du kan sovne til naturens egen takt og tone.

Det er mye å gjøre utenfor domen. Snik dere ut med hodelykt i mørket, speid etter nordlys eller fyr opp bålpannen og nyt stunden sammen på våre varme reinskinn.

Bruk utstyret dere finner på området, slik som akebrett, miniski og truger. Kanskje setter dere opp en liten gapahuk, eller arrangerer en familieduell i bueskyting?

Det er bare en Dome her oppe, så dere har hele plassen for dere selv.

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner

Arctic Kids vil lansere nye arktiske opplevelser helt frem til festivalstart 25. februar!

Enten du vil lære deg å male, joike, danse, lage mat, eller utforske det arktiske vinterlandskapet, så vil du finne en magisk opplevelse under Arctic Kids Festivalen.

Ikke nok med det, vi har egen Arctic Kids meny. Den er sunn, laget av naturens råvarer og er supergod! Disse Arctic Kids har smakt på menyen, og gleder seg masse til å dele mat og kule opplevelser med andre Arctic Kids fra hele landet.

Arctic Kids vil lansere nye arktiske opplevelser helt frem til festivalstart 25. februar!