Spørsmål og svar

Billetter

 • Billetter må forhåndsbestilles på arctickids.no eller kjøpes på turistinformasjon på det fjerde hjørnet i Narvik sentrum. Man kan ikke kjøpe billett ho aktivitet eller på beachcamp.

 • Det er ulike priser på de ulike aktivitetene. Se billetter og program for full oversikt over alle aktiviteter.

  Inngang på Arctic Kids- og Arctic Teens Beachcamp koster 295,- per billett. Ekstra kr 50,- for å delta på vannsport fredag 23, lørdag 24 og søndag 25. juli.

Generelle

 • Arctic Kids festivalen arrangeres i Narvik og Narvikregionen. Narvik ligger midt i Nord-Norge og innerst i Ofotfjorden. Det er gode logistikk muligheter til Narvik som ligger ved E6 om du kommer med bil, buss, tog eller fly. Vi har, som eneste sted nord for Fauske, jernbanestasjon med tog som knytter oss til jernbanenettverket i Sverige. Du kan derfor sette deg på toget i Oslo og ta toget til Narvik via Stockholm. Vi har en regional flyplass, Evenes Lufthavn, ca 45 minutter kjøretur unna. Flytid fra Gardermoen til Evenes er på ca 1 time og 40 minutter.

  Området gir den perfekte rammen for en arktisk barnefestival som bruker de naturgitte forutsetningene som en stor lekeplass for barn og unge. Narvik er en by på ca 15 000 innbyggere og en kommune med totalt 23 000 innbyggere og har alle fasiliteter en gjennomsnittlig norsk by kan tilby. For mer informasjon om overnatting, spisesteder og andre aktiviteter i Narvik se visitnarvik.com

 • Ja det er satt opp festivaltoalett.

 • Vi anbefaler på det sterkeste å forholde seg til anbefalt alder som er 6-12 for Arctic Kids aktiviteter og Arctic Kids Beachcamp, og 12-16 år som er for Arctic Teens Aktiviteter og Arctic Teens Beachcamp. Dette er fordi aktivitetene er lagt opp i forhold til alder.

 • Det er ikke satt opp noen felles eller offentlig transport til verken aktiviteter eller festivalområdet i Skjomen. Man må enten sjekke rutetider for offentlig transport (Buss) eller man må kjøre egen bil eller leie bil. Alle aktiviteter foregår i Narvikregionen og Beachcampen foregår i Skjomen.

  For å komme seg til Beachcampen som foregår på Øyran i Skjomen:

  Fra E6 tar du av ved Skjomenbrua og kjører hele fjorden, som er ca 25 km lang. Du tar av mot Skjomen Golfpark og forsetter mot sør-Skjomen helt til stigningen mot Reinesset, der tar du av til høyre hvor du vil se Beachcampen fra veien.  Beachcampen er plassert på stranden akkurat i det stigningen mot Reinesset starter.

 • Ja det selges enkel forfriskning på festivalområdet.

 • Ja det er fult mulig å ta med egen mat og matpakke.

 • Området består av sand og sten og er ikke spesielt egnet for rullestol.
  Men våre aktivitets ledere vil hjelpe med forflytning så langt det lar seg gjøre.

 • Festivalen arrangeres hver sommer (juli) og vinter (februar/mars). Eksakte datoer kommer vi tilbake til i god tid før festivalen starter. For sommer 2021 arrangeres den fra 9.juli til 8.august.

Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere:
Bidragsytere: