Aktiviteter for barn og unge fortsetter som planlagt. På grunn av Corona anbefaler vi alle å lese våre anbefalinger før du booker en Arctic Kids aktivitet. Anbefalinger

Arctic Kids Mini ski VM

Velkommen til Arctic Kids Mini VM i Alpint 27. -28. februar. Dette blir barnas helg i Narvikfjellet med helt egen VM løype.

Til fremtidens deltakere av VM Alpint 2027 – Velkommen til Arctic Kids Mini VM i Alpint 27. -28. februar.

Dette blir barnas helg i Narvikfjellet, og fremtidens alpinhelter får muligheten til å teste barnas helt egen skiløype, kjenne følelsen av å stå øverst på barnas egen seierspall, stå på ski til VM-sangen, og kjenne på skigleden sammen med familie og nye skivenner!

Skiinstruktøren gir dere tips for å finslipe teknikken, og klarer dere i tillegg skirebusen, så vanker det premie under den offisielle premieseremonien.

Hva synes du om denne aktiviteten?

 

Loading spinner

Arctic Kids vil lansere nye arktiske opplevelser helt frem til festivalstart 25. februar!

Enten du vil lære deg å male, joike, danse, lage mat, eller utforske det arktiske vinterlandskapet, så vil du finne en magisk opplevelse under Arctic Kids Festivalen.

Ikke nok med det, vi har egen Arctic Kids meny. Den er sunn, laget av naturens råvarer og er supergod! Disse Arctic Kids har smakt på menyen, og gleder seg masse til å dele mat og kule opplevelser med andre Arctic Kids fra hele landet.

Arctic Kids vil lansere nye arktiske opplevelser helt frem til festivalstart 25. februar!