Aktiviteter for barn og unge fortsetter som planlagt. På grunn av Corona anbefaler vi alle å lese våre anbefalinger før du booker en Arctic Kids aktivitet. Anbefalinger

De første Arctic Kids arrangement er klar for booking. Følg med, flere arktiske opplevelser kommer!

Bestill arktiske opplevelser

Ekte arktiske eventyr
- med barna i hovedrollen.

Arctic Kids festivalen 2021 er årets gladnyhet for eventyrlystne barnefamilier som elsker å oppleve, mestre og lære sammen.

Sammen med våre juniorambassadører Molly, Lykke og Milo inviterer vi til et storslått vintereventyr i hele Narvikregionen.

Gjennom to og en halv uke fra 25. februar til 14. mars skal vi aktivere alle sansene i jakten på de minnerike opplevelsene.
Vi skal se, høre, smake og føle den arktiske sjela.

Med regionens dyktige opplevelsesleverandører som veivisere skal vi ake og ri, klatre og stå på ski. Vi skal male, danse og synge, kjøre hundespann og Norges eneste arktiske tog, sove i ekte snøhuler og ule til ulver.

Ikke minst skal vi lære. Om mat og kultur, miljø og natur. Er du litt aktiv og følger godt med, kan nettopp du ende opp med å bli årets Arctic Kid.

I enden av det store vintereventyret samler vi all magien i vår egen Arctic Kids Movie til toner fra samisk joik og afrikanske rytmer.

Kom å bli med – kom å bli en ekte Arctic Kids.