Arctic Kids Mat Máistu

Grillen knitrer, duften fra helgrillet lam siver over basecamp ved Haikjeften. Små og store ønskes velkommen til en ekte mat máistu!

Siste helgen av årets vinterfestival runder vi av med en eventyrlig matfest, midt i Narvik sentrum. Vi er stolte av å presentere ARCTIC KIDS MAT MÁISTU! Visste du at det samiske ordet Máistu, betyr Smak på norsk? Og det er nettopp det vi skal gjøre, smake på helgrillet lam fra Gratangen og salte vafler eller nyte en ekte Arctic Kids hamburger laget av fisk eller lam, nam nam. Her gjelder det å komme sulten til basecamp, både små og store!

Lokale kokker står klare til å vise ekte matglede og kokkekunst. Maten er fra de små stedene i nærheten av Narvik, og barna vil også få servert kunnskap og historie om mat. Grillingen gjør dere sammen, og det blir pinnebrød med pølser av best sort. Mat máistu er et arrangement der sjefs-kokkene står for grilling av lam og legger det opp i en saltvaffel. Vi garanterer en fantastisk smak! Målet er at barna skal ha sine beste matopplevelser, sammen med familie og venner.

Maten kan dere spise ute i det fri eller inne i Store Bjørn, som er den største domen vår. Her inne er det en lun og god stemning med eventyrlige lyder.

Pris for denne opplevelsen er 199 kr. HER finner du billetter.

NB! Barn opp til 5 år spiser gratis!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en ekte smaksopplevelse!

 

 

 

 

 

Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere: