Arctic Kids Beachcamp i Skjomen

Arcic Kids har i sommer sin helt egen Beachcamp plassert på Øyran i Skjomen.

Arcic Kids har i sommer sin helt egen Beachcamp plassert på Øyran i Skjomen. Her skal vi i løpet av fire helger i sommer legge til rette for magiske opplevelser gir barna mestring og glede. Hver helg vil man kunne teste balansen på SUP, padle i kano, hoppe på trampoline i vann og springe på vann i water walking ballons. Vi har også en egen chill-sone med solstoler og beach-musikk, lagt til rette for strandaktiviteter og servering av Arctic Kids meny inkludert i prisen til barna. Men hver helg har også sitt eget tema, der aktiviteter vil variere noe fra hver helg. Billett til hver helg må forhåndsbestilles og noen aktiviteter, som fisketur og *vannsport må legges inn som en tileggsbestilling for den spesifikke datoen. Når du bestiller billett til Beachcampen bestiller du til den spesifikke datoen du ønsker inngang til.

Nyttig informasjon:

Pris
295,- per barn
Dato og klokkeslett
Hver fredag og lørdag i perioden 9.juli til 1.august.
Fra kl 1400-1800
Inkludert i prisen
SUP-padling, Kano-padling, hoppe på trampoline i vann, prøve ut water walking balloons, strandaktivitet, Arctic Kids lammeburger eller fiskeburger med drikke.
Billett til Beachcampen og tilleggsaktiviteter MÅ forhåndsbookes. Se program for hver helg hvilke tilleggsaktiviteter det er for den spesifikke helgen. *Vannsport er en tilleggskostnad på 50,- per person.
Foreldre kan følge barna, ingen kostnad eller billettpris for foreldre. Salg av enkel forfriskning på beachcampen.
Alder
6-12 år
Aktivitetene er tilpasset aldersgruppen og det anbefales ikke for mindre eller større barn. Barn fra 13-16 anbefales å delta på Arctic Teens Camp.
Møtested
Øyran i Skjomen
Parkering
Parkering skjer på Øyran der Beachcampen foregår samt ved Skjomen Golfpark. Parkeringsvakt vil dirigere bilene til riktig parkering.
Antall
Maks billetter per dag er 100
Begrenset antall billetter på tilleggsaktiviteter som fisketur og vannsport. Vannsport har også en tilleggskostnad på kr 50,- som kommer som tillegg til inngangsbilletten.
Praktisk info
Det kan være noe ventetid på de ulike aktivitetene, og vi ber alle vise forståelse og hensyn til dette. Viktig at smittevern ivaretas ved kødannelse og alle holder 1-meter regelen.
Det er aktivitetsvakter på hele området som til enhver tid vil påse at alle forholder seg til dette.
Det selges enkel forfriskning på Beachcampen, og foreldre er hjertelig velkomne til å slappe av i chill-området.

Pris:

295,-

Deltakere:

1/100

Tillegg:

Vannsport

Sted:

Øyran i Skjomen

[reactions id=»218″]

Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere: