Arctic Teens Beachcamp i Skjomen

Arcic Teens har i sommer sin helt egen Beachcamp plassert på Øyran i Skjomen.

Her skal vi i løpet av fire lørdager i sommer legge til rette for at teensa skal får delta på kule, spennende og magiske opplevelser som gir de minner for livet. Hver helg vil man kunne teste balansen på SUP, padle i kano, hoppe på trampoline i vann og springe på vann i water walking ballons. Vi har også en egen chillout-sone med solstoler og beach-musikk og det er lagt til rette for ulike strandaktiviteter. Det blir servert mat fra vår egen Arctic Kids meny som er inkludert i inngangsprisen. Hver lørdag har også sitt eget tema, der aktiviteter vil variere noe fra hver helg. Billett til hver lørdag må forhåndsbestilles og noen aktiviteter, som fisketur, paintball, free ride og *vannsport må legges inn som en tilleggsbestilling for den spesifikke datoen. Når du bestiller billett til Beachcampen bestiller du til den spesifikke datoen du ønsker inngang til.

Arctic Teens Challenge
Hver lørdag kl 1700 arrangerer vi Arctic Teens Challenge for de mellom 12 og 16 år. Her vil deltakerne konkurrere som lag mot andre lag der samarbeid, styrke, hurtighet og utholdenhet vil avgjøre om akkurat dit lag vinner. Utstyr som SUP brett og kano må håndteres med teknikk og hurtighet, en stasjon i vannet må passeres og styrke og snarrådighet på land blir viktig. Det lag som håndterer alt dette på kortest mulig tid, vinner Arctic Teens Challenge og innkasserer førstepremien denne lørdagen.

Lørdag 31.juli – Finale i Arctic Teens Challenge
Kl 1700 arrangeres den store finalen i Arctic Teens Challenge mellom 4 lag. Her blir det spenning til siste slutt både for publikum og deltakere.

Nyttig informasjon:

Pris
295,- per barn
Dato og åpningstid
Lørdag 10., lørdag 17, lørdag 24 og lørdag 31. juli
Åpent fra 14.00-18.00
Inkludert i prisen
SUP-padling, Kano-padling, hoppe på trampoline i vann, prøve ut water walking balloons, strandaktivitet, Arctic Kids lammeburger eller fiskeburger med drikke.

Ekstra for Vannsport lørdag 24.juli kr 50,-
Alder
12-16 år
Aktivitetene er tilpasset aldersgruppen og det anbefales ikke for mindre eller større barn. Barn fra 6-12 anbefales å delta på Arctic Teens Camp.
Møtested
Øyran i Skjomen
Parkering
Parkering skjer på Øyran der Beachcampen foregår samt ved Skjomen Golfpark. Parkeringsvakt vil dirigere bilene til riktig parkering.
Antall
Maks billetter per lørdag er 100

Praktisk info
Det kan være noe ventetid på de ulike aktivitetene, og vi ber alle vise forståelse og hensyn til dette. Viktig at smittevern ivaretas ved kø-dannelse og at alle holder 1-meter regelen.
Det er aktivitetsvakter på hele området som til enhver tid vil påse at alle forholder seg til dette.
Det selges enkel forfriskning på Beachcampen.

Pris:

295,-

Deltakere:

1/100

Tillegg:

Vannsport

Sted:

Øyran i Skjomen

[reactions id=»218″]

Hovedsamarbeidspartner:
Samarbeidspartnere: